Revista Municipal Ajuntament

COMENCEM EL MANDAT 2019 - 2023

Sergi, Meritxell i Jordi. El nou Grup Municipal d'ERC-El Prat
Sergi, Meritxell i Jordi. El nou Grup Municipal d'ERC-El Prat

Aquest passat dissabte 15 de juny es va constituir el nou Ajuntament de la nostra ciutat. Tot seguirà igual! Bé, tot no seguirà igual doncs la ciutadania ens ha situat com a caps de l’oposició. Durant els propers anys, Esquerra Republicana, representada institucionalment per la Meritxell Charavia, el Sergi Morales i per mi mateix i amb el recolzament d’un gran equip de persones, liderarem l’oposició i ens disposem a encapçalar una alternativa al govern dels de sempre.

Des del dia de les eleccions fins ara, ens hem estat organitzant per donar el tret de sortida d’aquest nou mandat 2019-2023 i fer realitat allò que vam expressar durant la campanya. Hem entregat tota la documentació requerida per poder exercir com a representants del poble i ja estem realitzant les primeres reunions i trobades amb diferents entitats com, per exemple, la PAH.

Volem ser la vostra veu al consistori. Per això, el nostre despatx municipal a la Plaça de la Vila seguirà estant obert cada dimecres, de les 18h a les 20h. Alhora, també volem arribar a cada racó de la nostra ciutat i treballarem perquè, una vegada al mes, us pugueu dirigir a l’Oficina Mòbil Republicana que organitzarem als diferents barris de la ciutat. Qualsevol problema o proposta que tingueu, no ho dubteu i contacteu amb nosaltres ja sigui presencialment o enviant un missatge de WhatsApp a aquest número de telèfon 611 07 36 09.

Les nostres prioritats, que segur que són  les de molts de vosaltres: habitatge, ocupació, lluita contra les desigualtats, seguretat i, sobretot, proximitat. Fem del Prat, un lloc per a tothom.